Aften med dyrlæge Annette Fugl Thomsen

Torsdag den 19. november havde vi besøg, at vores dygtige dyrlæge, Annette Fugl Thomsen, fra Kongelundens Dyreklinik.                                                                                        Ca 20 medlemmer var mødt op, dejligt med så flot et fremmøde.

Først blev undulatens anatomi og fysiologi gennemgået, vi havde fået udleveret et meget fint materiale med tegninger og tekst. Afføring blev der naturligt gennemgået, med billeder, så man kunne se, hvad udseendet kunne tyde på af sygdomme.

Følgende sygdomme blev gennemgået, og de mulige behandlingsmuligheder. Giardia, Trichomonas, Coccidiose, Megabakterie som er meget vanskelig at behandle.

Behovet for de forskellige vitaminer og mineraler.blev gennemgået

Til sidst dissekerede Anette et par fugle, som Peter havde med. Fantastisk spændende, at se Annette med meget præcise snit, afdække lag på lag og gennemgå anatomien. Der var hele aftenen, mange spørgsmål fra medlemmerne. Janne Vibeholm optog en ca 2 minutters film under dissekeringen,som kan ses nedenunder.

Vi var enige om, at vi sagtens kunne bruge endnu en aften med Annette, så det vil vi forsøge at arrangere næste sæson.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *